TENTANG SAYA


Assalamualaikum..hai salam perkenalan  , terima kasih sudi berkunjung ke blog kami .... Jom berkenalan ....

Nama : Mahmud Bin Zakaria 
Anak ke empat dari lima adik beradik, seorang yang tidak merokok , family pun semua tidak merokok ...  Alhamdulillah , di kurniakan dua putra dan seorang isteri.
lulusan Diploma Kejuruteraan Elektronik dan sedang menyambung pengajian secara separuh masa di utm dalam bidang software Enginnering  . 

Consultan Qaseh Gold
U24/225-316


Jemput Follow Fb Page : Bahulu D'Qaseh
Instagram Bahulu dqaseh
twiter : bahulu d'qaseh
No Pendaftaran SSM : 002483460-X

019-2648485 (Call/Whatsapp/Telegram)

Email : mahmudz9101@gmail.com

Pengusaha kuih Bahulu, berasal dari Kg Manek Urai Lama,Kuala Krai Kelantan, beroperasi pada tahun 2007 di Kg Manek Urai bermula mempelajari kuih tradisional di kedai Bahulu Sri Jawa Pasir Puteh (Kedai Ayah Fizo Omar). Menjalankan perniagaan kuih Bahulu selama 1 tahun di kedai Sri Jenut sebelum berhijrah di lembah klang untuk mencari pengalaman . 

Sehingga sekarang kedai Sri Jenut masih beroperasi dan telah di kenali penduduk dalam dan luar kelantan .  Pada awal tahun 2015 mengasaskan Bahulu d' Qaseh  untuk tempahan lembah klang selepas memcuba resepi dari Citra Klasik ...


Menerima tempahan doorgift untuk majlis pertunangan perkahwinan dengan harga yang murah dan sedap

Saya juga pengedar dan rakan niaga sah Produk QasehGold Formulasi Makanan Sunnah No 1 di Malaysia keluaran syarikat Ana Edar .   


Bahulu D'Qaseh telah di daftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia(SSM) atas nama 

MZ Qaseh Network .

 COD SERI KEMBANGAN , SERDANG, PUCHONG , PUTRAJAYA , CYBERJAYA, TAMAN EQUINE , PUNCAK JALIL , KINRARA , BALAKONG, BANGI, UPM , JALAN KLANG LAMA ,TAMAN PETALING , BUKIT JALIL DLL .

Termasuk Seluruh Lembah Klang LEMBUT , GEBU DAN SEDAP .


RASA SEKALI PASTI NAK LAGI!!!

Sila tinggalkan komen yer hihi

No comments:

Post a Comment